Monday, 7 December 2009

Khasiat Minyak Dhab Sinai


 • Istimewa merawat peredaran darah pada zakar, menguatkan regangan zakar, meransang syahwat, memaksimumkan ereksi zakar, menhalang urat zakar dimasuki angin. Diamalkan urut 2 kali seminggu dari pangkal ke depan dapat meningkatkan kelazatan ketika bersama isteri.
 • Amat sesuai untuk kegunaan pesakit lumpuh, stroke, sakit urat, pinggang, sendi lutut, tumit, kebas-kebas, terkehel, terseliuh, patah, akibat kemalangan dan luka diabetes.
 • Alahan asma, gatal kulit, kudis buta, luka-luka, sopak, bekas jahitan, kanak-kanak kembung, kencing malam, angin pasang, dan penat.
 • Boleh digunakan sebagai minyak urut wanita selapas bersalin.

Harga Promosi : RM 12.00 (termasuk courier fee)

Hubungi : Ezwan ( 016-4779484)

2 comments:

 1. SALAM TUAN BLOG MINYAK DHAB PADANG PASIR...
  SAYA AZMI DARI KUALA LUMPUR ADALAH DEALER MINYAK DHAB ASLI SECARA KECILAN SAHAJA. BEKALANMINYAK DHAB INI SAYA DAPAT DARI SEORANG MUALLAF HAJI ISMAIL DARI GURUN KEDAH. 19 TAHUN LEPAS SAYA MENGIDAP LELAH, PENAT, ANGIN DALAM BADAN, LEMAH TENAGA BATIN, DAN SEKARANG SAYA TELAH PULIH DAN KEMBALI BERTENAGA SEPERTI BARU KAWIN. HARAP KITA BOLEH BERKONGSI PENGALAMAN DAN BERURUS NIAGA HENDAKNYA. BIAR RAMAI SAHABAT JANGAN RAMAI MUSUH. FACEBOOK SAYA MENGKUDU SEDAP 0124133204 EMAIL senawi2011@gmail.com

  ReplyDelete
 2. bagaimana saya nak dapatkan minyak ini??

  ReplyDelete